Roholmsvej 10G, Albertslund​

Ekstraordinært lejemål med håndmalet vægmaleri, detaljeorienteret indretning, tagterrasse og særdeles attraktiv pris.

Lejemålet er nyistandsat med kontorer og møderum , 4 toiletter, heraf 2 med bad, køkken med spiseplads samt depotrum og serverrum.

Der er tale om en meget flot indretning med brug af glaspartier til at maksimere lysindfald - ligeledes med benyttelse af ovenlys.

Lejemålet fremstår med originalt Uniform køkken med massiv bordplade af egetræ , New Yorker køleskab og Bestlight lamper. I storrumsarealet er der på endevæggen et 18 x 3.5 m maleri med motiv fra Manhatten og originale gadelamper fra Sankt Pedersborg, som er ny restaurerede og sortmalede.

Der etableres en tagterrasse til lejers eksklusive brug med direkte adgang fra lejemålet.

Lejemålet har 2 nye porte til vareadgang og der kan etableres vareelevator. Der er mulighed for at sammenlægge lejemålet med et underliggende lager på 732 m2 som har stor port i jordplan eller andet lager på samme etage.

“Build-to-fit”

Hos Promaxx vil vi gerne have lejere der trives i deres lejemål. For at virkeliggøre dette, har vi udviklet et koncept - “build-to-fit” - hvorved nye lejere får mulighed for, at skræddersy rammerne for lige præcis deres virksomhed. Skal lejemålet

have epoxy- eller trægulv, glas møderum eller noget helt tredje, indgår Promaxx i dialog med den nye lejer, for at skabe de bedst tænkelige vilkår, for netop deres virksomhed.

​Areal

1.178 m2

Leje pr. m2

650 kr.​

Mdr. leje

63.808 kr.​

A conto drift pr. m2

99 kr.​

A conto varme pr. m2

65 kr.​

Årlig leje

765.700 kr.

Lejeregulering

Min. 3%

Moms

Ja

Depositum

6 mdrs. leje

    Promaxx ApS | Sandbjergvej 18, 2950 Vedbæk | CVR: 2979 1295 | Telefon: +45 3030 02 03 | Jm@promaxx.dk