Hammerholmen 13, Hvidovre

I nyrenoveret ejendom udbydes kontorlejemål med egen indretning.

Kontorlejemål med hjørnebeliggenhed, godt lysinfald og nyrenoveret ejendom udlejes. Lejemålet har et godt lysindfald fra de store facadevinduer. Mulighed for åbent arbejdsmiljø, møderum, køkken og spisepladser.

Lejemålet har mulighed for at få etableret vareadgang via rampe og bred dør. Ejendommen er fornyeligt undergået facaderenovering, således ejendommen fremstår nydelig og særpræget.

Ejendommen disponerer over et stort antal parkeringspladser, som er placeret nær ved bygningen, således at lejer har parkering til personale og gæster.

Der er kort afstand til nærmeste motorvejsnet (E20) og ca. 9 km til Københavns centrum. Avedøre Holme har gode busforbindelser til København og omegnsområderne.

“Build-to-fit”

Hos Promaxx vil vi gerne have lejere der trives i deres lejemål. For at virkeliggøre dette, har vi udviklet et koncept - “build-to-fit” - hvorved nye lejere får mulighed for, at skræddersy rammerne for lige præcis deres virksomhed. Skal lejemålet have epoxy- eller trægulv, glas møderum eller noget helt tredje, indgår Promaxx i dialog med den nye lejer, for at skabe de bedst tænkelige vilkår, for netop deres virksomhed.

​Areal

262 m2

Leje pr. m2

600 kr.​

Mdr. leje

13.100 kr.​

A conto drift pr. m2

99 kr.​

A conto varme pr. m2

65 kr.​

Årlig leje

157.200 kr.

Lejeregulering

Min. 3%

Moms

Ja

Depositum

6 mdrs. leje

    Promaxx ApS | Sandbjergvej 18, 2950 Vedbæk | CVR: 2979 1295 | Telefon: +45 3030 02 03 | Jm@promaxx.dk