Hammerholmen 9B, Hvidovre

Ekstraordinært lejemål med håndmalet vægmaleri, detaljeorienteret indretning, tagterrasse og til særdeles attraktiv pris.

Et unikt og spændende lejemål i industriel New Yorker stil med moderne indretning med åbne arbejdsarealer, kontorer, møderum, køkken med spisepladser og toiletter/bad samt eventuelt lager med direkte adgang fra port på rampe.

Ejendommen er fornyeligt undergået facaderenovering, således ejendommen fremstår nydelig og særpræget.

Facaderenoveringen har involveret eksempelvis udskiftning til store vinduer med mere lysindfald, hvormed lejemålet fremstår med et lyst arbejdsmiljø.

Ejendommen disponerer over et stort antal parkeringspladser, som er placeret nær ved bygningen, således at lejer har parkering til personale og gæster.

Der er kort afstand til nærmeste motorvejsnet (E20) og ca. 9 km til Københavns centrum. Avedøre Holme har gode busforbindelser til København og omegnsområderne.

“Build-to-fit”

Hos Promaxx vil vi gerne have lejere der trives i deres lejemål. For at virkeliggøre dette, har vi udviklet et koncept - “build-to-fit” - hvorved nye lejere får mulighed for, at skræddersy rammerne for lige præcis deres virksomhed. Skal lejemålet have epoxy- eller trægulv, glas møderum eller noget helt tredje, indgår Promaxx i dialog med den nye lejer, for at skabe de bedst tænkelige vilkår, for netop deres virksomhed.

​Areal

645 m2

Leje pr. m2

600 kr.​

Mdr. leje

32.250 kr.​

A conto drift pr. m2

99 kr.​

A conto varme pr. m2

65 kr.​

Årlig leje

387.000 kr.

Lejeregulering

Min. 3%

Moms

Ja

Depositum

6 mdrs. leje

    Promaxx ApS | Sandbjergvej 18, 2950 Vedbæk | CVR: 2979 1295 | Telefon: +45 3030 02 03 | Jm@promaxx.dk