Stensmosevej 24A, Albertslund​

Let produktion og lager samt kontor og showroom - perfekt til tøjfirma eller lign.

Et lejemål til mange formål - heraf også kreative erheverv. Lejemålet er indrettet til tøjfirma, men kan tilpasses anden form for erhverv. Vi ombygger efter behov.

Lejemålet er fordelt med lager / let produktion på 1.664 M2 og 322 M2 kontorer. Lagerdelen er lys med mange ovenlys- og sidevinduer. Der er adgang til kontoerne via præsentabel opgang ud mod Stensmosevej. Kontoret er indrettet med mindre enheder, møderum, køkken/ spisested samt åbne områder til showroom. Lejemålet har 3 gode porte til rampe.

Ejendommen har en markant og synlig beliggenhed på hjørnet af Roholmsvej og Stensmosevej i et erhvervsområde der strækker sig over kommunerne Albertslund, Brøndby og Vallensbæk.

Ejendommen disponerer over et stort antal p-pladser placeret nær ved bygningen, således at lejer kan forvente at kunne disponere med de nødvendige p-pladser til personale og gæster.

“Build-to-fit”

Hos Promaxx vil vi gerne have lejere der trives i deres lejemål. For at virkeliggøre dette, har vi udviklet et koncept - “build-to-fit” - hvorved nye lejere får mulighed for, at skræddersy rammerne for lige præcis deres virksomhed. Skal lejemålet have epoxy- eller trægulv, glas møderum eller noget helt tredje, indgår Promaxx i dialog med den nye lejer, for at skabe de bedst tænkelige vilkår, for netop deres virksomhed.

​Areal

1.966 m2

Leje pr. m2

350/450 kr.​

Mdr. leje

52.267 kr.​

A conto drift pr. m2

99 kr.​

A conto varme pr. m2

65 kr.​

Årlig leje

627.200 kr.

Lejeregulering

Min. 3%

Moms

Ja

Depositum

6 mdrs. leje

    Promaxx ApS | Sandbjergvej 18, 2950 Vedbæk | CVR: 2979 1295 | Telefon: +45 3030 02 03 | Jm@promaxx.dk